Hoitaja - Vaalijalan kuntayhtymä

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet- katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäellä on haettavana 25.11.2020 kello 15.00 mennessä

2 HOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Tehtävien tämän hetkinen sijoituspaikka on Pieksämäen keskustassa sijaitseva aikuisten kuntoutusyksikkö Puistola, joka tarjoaa ympärivuorokautista, pitkäaikaista kuntoutusta erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Puistolassa olet mukana kehittämässä uudenlaista asiakkaiden hyvinvointia tukevaa multisensorista kuntoutuksen viitekehystä ja sen viemistä asiakkaan arkeen mm. päiväaikaisen toiminnan perustana ja kuntoutuksen viitekehyksenä.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai sosiaalialan amk-tutkinto. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ on jaksotyötä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Kuntoutusyksikkö Puistolan hoitaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja kuntoutusyksikkö Puistolasta www.vaalijala.fi

Pieksämäki 10.11.2020

Maarit Rantakurtakko
Kuntoutuksen johtaja

Lisätietoja

https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
https://www.vaalijala.fi/puistola

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kuntoutusyksikön johtaja Elina Väisänen puh. 044 3899 668

Vaalijalan kuntayhtymä
Osoite: Tapparakatu 1-3 D-osa, 4. Kerros, 76100 Pieksämäki

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.