Hoitaja - Keuruun kaupunki

Ikääntyneiden hoitotyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen, voimavarojen tukeminen sekä arvokas elämän loppuvaiheen hoitotyö. Hoitajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden auttaminen päivittäisissä toiminnoissa ja lääkehuollossa, sairaanhoidolliset toimenpiteet sekä asuinympäristön viihtyisyydesta ja siisteydestä huolehtiminen.

Vanhustyö on asiakaslähtöistä, jossa korostuu ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Vaihtuvat tilanteet edellyttävät organisointikykyä, omatoimisuutta ja joustavuutta. Työ on tiimityötä, joten arvostamme hyviä työyhteisötaitoja.

Työ on jaksotyön mukaista kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta ihmisläheistä ja innostutta otetta työntekoon, sekä kuntouttavan työotteen hallitsemista. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Etusijalla hakijat, joilla lääkehoidon osaamisen tentit suoritettu. Työssä tarvitaan vähintään LOP-teoria ja PKV-tentin hyväksytty suorittaminen.

Hakemukset täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Hakemukseen tulee liitttää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

vastaava hoitaja Piia Lampinen puh. 040 162 7698
tiimivastaava Tarja Puronaho puh. 040 6498025

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta