Hoitaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin tehostetun palveluasumisen yksiköt Valkamakoti ja Lahdelmakoti sekä Hoivaosasto Tarhiala etsivät joukkoonsa innostuneita, ikäihmisten parissa työstä kiinnostuneita hoitajia. Työnkuvaan kuuluu asukkaiden avustaminen päivittäisissä toimissa, elämän loppuvaiheen hoitotyö ja lääkehoito. Monimuotoinen ja vaihteleva hoitotyö tapahtuu joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työ on kolmivuorotyötä. Tiimiin kuuluu sairaanhoitajia, osastoapulaisia, lähihoitajia, perushoitajia. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toivomme uudelta tiimimme jäseneltä suoritettuja lääketenttejä LOVE/LOP/PKV. Nämä vodaan suorittaa myös työn ohessa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Työ edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Tarjoamme eri mittaisia sijaisuuksia. Toivomme tulevaisuudessa saavamme teistä pitkäaikaisen tiiminjäsenen innostuneeseen, motivoituneeseen ja koulutettuun joukkoomme.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Vastaava hoitaja Virpi Orell puh. 0405011871
Tiimivastaava Reea Mäkinen puh. 0503531787

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta