Hoitaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita vuosiloman sijaisuuksiin Valkeakosken kotihoitoon. Työsuhteiden kestot ja ajankohdat ovat joustavasti sovittavissa. Meillä on mahdollisuus myös suorittaa opinnot loppuun oppisopimuksella.
Kotihoidon hoitajan tehtävä sisältää monipuolista hoiva- ja hoitotyötä, sekä asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Työ on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä, jossa asiakkaan elämäntilanne huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä oman tiimin, vastuusairaanhoitajan, fysioterapeutin ja asiakasohjauksen kanssa.

Olet joustava, oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua toimeen. Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme aitoja kohtaamisia joka päivä ja sydämellä mukana olevat työkaverit, itsenäisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä riittävän perehdytyksen. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme myönteistä asennetta teknologiaa kohtaan kuten mobiili kotihoidon työkalut, lääkerobotit, etähoiva ja RAI- toimintakykymittaristo.

Työaika on 38,25h/vko. Työ on kaksivuorotyötä.
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Hakola, p. 040 335 7295, s-posti: mari.hakola@valkeakoski.fi
Outi Sakko, p. 040 335 7284, s-posti: outi.sakko@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Kirkkotie 2C, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat