Hoitaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita määräaikaisiin sijaisuuksiin sekä kuutta hoitajaa vakituisiin toimiin Valkeakosken kotihoitoon. Työsuhteiden kestot ja ajankohdat ovat joustavasti sovittavissa. Meillä on mahdollisuus myös suorittaa opinnot loppuun oppisopimuksella.

Kotihoidon hoitajan tehtävä sisältää monipuolista hoiva- ja hoitotyötä sekä asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Työ on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä, jossa asiakkaan elämäntilanne huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä oman tiimin, vastuusairaanhoitajan, fysioterapeutin ja asiakasohjauksen kanssa.

Olet joustava, oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua toimeen. Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme aitoja kohtaamisia joka päivä ja sydämellä mukana olevat työkaverit, itsenäisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä riittävän perehdytyksen. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme myönteistä asennetta teknologiaa kohtaan kuten mobiili kotihoidon työkalut, lääkerobotit, etähoiva ja RAI- toimintakykymittaristo. Työmme edellyttää ajokorttia, oma auto ei ole välttämätön.
Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Työaika on 38,25h/vko. Työ on kaksivuorotyötä. Palkka 2275,19€/kk ja lisäksi määräaikainen erillislisä 151,50€ ajalle 1.3.2020-31.12.2022.
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Vakituiseen toimeen valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Vakituisessa tehtävässä on 6 kk:n koeaika ja määräaikaisissa korkeintaan puolet sijaisuuden pituudesta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Hakola p. 0403357295, s-posti: mari.hakola@valkeakosk.fi
Outi Sakko p. 0403357284, s-posti: outi.sakko@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Kirkkotie 2, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat