Hoitaja - Keuruun kaupunki

TULE HOITAJAKSI LEHTINIEMEEN!

HAEMME TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN TIIMIIMME VAHVISTUSTA, VANHUSTYÖSTÄ KIINNOSTUNUTTA LÄHIHOITAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN.

Tehostetut asumisyksiköt ovat Lahdelmakoti ja Valkamakoti. Yhteensä asukaspaikkoja on 41, joista 5 on lyhytaikaispaikkoja. Työ tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä gerontologisen hoitotyön osaajaksi. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työssä onnistumiseksi tarvitaan joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden, heidän omaistensa kuin muiden tiimin jäsenten kanssa toimittaessa. Panostamme erityisesti arjen mielekkyyden kehittämiseen, aktiviteettitoimintaan ja laitosmaisuuden häivyttämiseen.

Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön, valmentavan ja osallistavan johtamisen sekä moniammatillisen tuen työllesi. Lähi- ja sairaanhoitajien lisäksi Keuruun vanhuspalveluissa työskentelee palveluohjaajia, muistikoordinaattori, fysioterapeutteja sekä uusien asukkaiden hyvää kotiutumista edistämään meillä on myös asukasvastaava (sosionomi). Lääkäriyhteistyö seututerveyskeskuksen kanssa on sujuvaa ja työmme tukena on kokenut terveyskeskuslääkäri. Yksiköissä työskentelee myös toimitilahuoltajia ja hoiva-avustajia. Työhyvinvoinnin tukemiseen panostamme ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen. Näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämisen tueksi meillä on oma asiantuntijasairaanhoitaja, jolta saa apua niin asiakas- ja potilasturvallisuus, hygienia kuin lääkehoidollisissakin kysymyksissä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Voit olla myös alan loppuvaiheen opiskelija.

Palkkauksessa noudatetaan KVTES:n määräyksiä ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Meillä Keuruulla sinua arvostetaan, ota yhteyttä!

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava hoitaja Riikka Kimmel puh. 0405011871
sähköposti etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat