Hoitaja - Loviisan kaupunki

Hei SINÄ, joka haluat työskennellä ikäihmisten parissa ja tehdä heidän arjestansa mielekkään. Onnela on pieni palvelutalo ikäihmisille Pernajassa. Näemme ikäihmiset ihanina ainutlaatuisina yksiöinä pitkine elämänkokemuksineen, mutta jotka tarvitsevat meidän apuamme arjen askareissa.

Tarvitsemme sijaisia, jotka haluavat tehdä kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai tehdä satunnaisia keikkapäiviä. Koulutus ja kokemus on plussaa, mutta tärkeintä on kuitenkin, että haluat työskennellä ikäihmisten parissa.

Työ alkaa 22.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Onnela sijaitsee Pernajan kirkonkylässä, maaseudun rauhassa, noin 13 kilometrin Loviisan keskustasta. Lisärakennuksemme valmistui joulukuussa 2020, muut tilat saneerattiin keväällä 2021. Lisärakennuksen myötä Onnelasta löytyy 13 asuntoa ja 15 huonetta, sekä isot yhteiset tilat oleskelua ja ruokailua varten.

Lisätietoja meistä löydät tästä linkistä: https://www.loviisa.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/seniorit/tehostettu-palveluasuminen/onnela/, löydät meidät myös facebookista, https://www.facebook.com/Lyckan-490176331182588/

Työaika 114,75 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä!

Lisätietoja

www.loviisa.fi, www.lovisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toiminnanohjaaja Camilla Strandberg, puh 0406373640, camilla.strandberg@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Veckasinmäki 7, Pernaja, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat