test
Hoitaja - Keuruun kaupunki

Oletko hoitotyön ammattilainen ja kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä ja aidoista kohtaamisista ihanien ihmisten kanssa?
Etsimme LÄHIHOITAJIA eripituisiin määräaikaisiin tehtäviin ajalla 14.11.-31.8.2022, Keuruun vanhuspalveluihin kotihoitoon.

Keuruun kotihoito tarjoaa kotiin vietävää hoivaa aktiivisella työotteella ja lämpimällä sydämellä Keuruun ja Haapamäen alueella. Työyhteisömme muodostaa noin 40 lähi- ja kodinhoitajaa, viisi sairaanhoitajaa ja neljä avustajaa. Työtä tehdään neljässä kotihoidon tiimissä, joissa hoitajat vastaavat omien asiakkaidensa hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimipisteemme ovat Keuruun keskustassa Palvelukeskus Lehtiniemessä ja Haapamäellä Senioritalo Metsätähdessä. Teemme saumatonta yhteistyötä kaikkien ikäihmisten palveluiden kanssa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, monipuolisesti ammattia vastaavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittymiseen sekä työhyvinvoinnin tuen. Jokainen työntekijä nähdään meillä aktiivisena vaikuttajana koko tiimiin. Toivomme, että olet hyvä tiimityöskentelijä, aktiivinen, aloitteellinen sekä työstäsi innostunut.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ on kaksivuorotyötä (mahdollisuus yötyöhön on). Tehtäväkohtainen palkka on 2111,93 €/kk + mahdolliset lisät.Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon ohjaaja Nina Voutilainen
nina.voutilainen@keuruu.fi
puh. 0400618483

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat