test
HOITAJA - Keuruun kaupunki

Ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikkö etsii joukkoonsa innostunutta, ikääntyvien hoitotyöstä kiinnostunutta hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Keuruun kaupungin ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksiköt Lahdelma- ja Valkamakoti sijaitsevat Lehtiniemen palvelutalossa. Asukaspaikkoja on yhteensä 41, joista osa on vuorohoitopaikkoja.

Ikääntyneiden hoitotyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. Työ on asiakaslähtöistä, jossa korostuu palvelualttius, ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Vaihtuvat tilanteet edellyttävät organisointikykyä, omatoimisuutta ja joustavuutta. Työ on tiimityötä, joten arvostamme hyviä työyhteisötaitoja. Yksikössämme kehitetään innolla arjen mielekkyyttä ja toiminnallista elämäntyyliä ikäihmisille.

Työ on jaksotyön mukaista kolmivuorotyötä.

Toivomme sinulta ihmisläheistä ja innostunutta otetta työntekoon, sekä kuntouttavan työotteen hallitsemista. Jos idearikkaus ja pieni veitikkamaisuus on luonteva osa sinua, sovit hyvin joukkoomme.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Etusijalla hakijat, joilla lääkehoidon osaamisen tentit suoritettu. Työssä tarvitaan vähintään LOP-teoria ja PKV-tentin hyväksytty suorittaminen. Tentit voi suorittaa sovitusti myös työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön sekä valmentavan ja osallistavan johtamisen. Työhyvinvoinnin tukemiseen panostamme ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen. Meillä Keuruulla sinua arvostetaan!

Hakemukset täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain. Hakemukseen tulee liitttää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkkaus määräytyy SOTE:n (KVTES) mukaan. Mahdollisuus rekrylisään! Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava hoitaja Riikka Kimmel puh. 0405011871
vanhustyön johtaja Mari Kolu puh. 0407616308
sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, perusturvapalvelut, vanhuspalvelut

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat