test
Hoitaja - Ylitornion kunta

Haemme Ylitornion kunnan kehitysvammahuoltoon kahta (2) hoitajaa. Toimet sijoittuvat työsuhteen alkaessa asumispalveluyksikkö Päivärantaan. Tarvittaessa työntekijät siirtyvät joustavasti asumispalveluyksikön ja Jokipajun työ- ja päivätoimintakeskuksen välillä.

Toimien hoitamisessa edellytetään aktiivista asiakaskeskeistä työskentelytapaa sekä joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kuntouttava työote sekä kiinnostus ja kokemus kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyöstä katsotaan eduksi. Asumispalveluyksikössä tehdään 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005), § 8, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) mukainen pätevyys ja valitun tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Ylitornion kunnan työntekijä sitoutuu noudattamaan Ylitornion kunnan päihdeohjelmaa. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Olemme savuton työyhteisö.

Myös valmistumisvaiheessa olevat lähihoitajaopiskelijat tai mahdolliset oppisopimusopiskelijat otetaan huomioon valinnassa.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perusturvajohtaja Eija Lampela p. 0400 191 824, eija.lampela@ylitornio.fi
palvelupäällikko Päivi Riipi p. 040 531 4600, paivi.riipi@ylitornio.fi

Lisätietoja

Ylitornion kunta

Ylitornio on n. 4 022 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Sinulle suositellut työpaikat