test
Hoitaja - Laitilan kaupunki

Haemme hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sosiaali- ja terveystoimen resurssipooliin.

Resurssipoolin hoitajat työskentelevät mm. seuraavissa yksiköissä: Koivukoto (ikäihmisten tehostettu hoivayksikkö), Kaukolankoti (vanhainkoti), kotihoito sekä terveyskeskusosasto.

Kelpoisuusehtona hoitajan työsuhteeseen on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (esim. lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Edellytämme voimassaolevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 2002/504). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ritva Miesmaa puh. 050-5180591 ajalla 10.-12.1. ja 24.-25.1.2022, Jani Silvast puh. 044-5853505 ajalla 13.-23.1.2022.

Lisätietoja

Laitilan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi

Laitilan kaupunki on elinvoimainen ja vireä n. 8.600 asukkaan seutukaupunki Varsinais-Suomessa VT 8:n varrella. Lähimmät naapurikaupungit ovat Rauma ja Uusikaupunki, Turkuun on matkaa 60 km. Laitila on vahva elinvoimakaupunki ja työpaikkaomavaraisuus on korkea. Laitilan kaupalliset ja julkiset palvelut ovat korkeatasoiset. Kaupunki on investoinut aktiivisesti niin teollisten työpaikkojen luomiseen kuin myös kuntalaisten hyvinvointipalveluihin. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila
Laitilan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat