Skip to main content
test
Hoitaja - Valkeakosken kaupunki

Kotihoidon hoitajan tehtävä sisältää monipuolista hoiva- ja hoitotyötä sekä asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Työ on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä, jossa asiakkaan elämäntilanne huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yhteistyössä oman tiimin, vastuusairaanhoitajan, fysioterapeutin ja asiakasohjauksen kanssa.

Olet joustava, oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua toimeen. Toivomme, että sinä olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tarjoamme aitoja kohtaamisia joka päivä ja sydämellä mukana olevat työkaverit, itsenäisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä riittävän perehdytyksen. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme myönteistä asennetta teknologiaa kohtaan kuten mobiili kotihoidon työkalut, lääkerobotit, etähoiva ja RAI- toimintakykymittaristo. Työmme edellyttää ajokorttia, oma auto ei ole välttämätön.
Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jatkuvasti hakemuksien saapuessa.

Työaika on 38,25h/vko. Työ on kaksivuorotyötä. Esim. lähihoitajan peruspalkka on 2275,19€/kk ja lisäksi määräaikainen erillislisä 151,50€ ajalle 1.3.2020-31.12.2022. Uuden vakituisen työsuhteen viimeistään 1.6.2022 aloittaville hoitajille annetaan 10 lomapäivää käytettäväksi vuoden 2022 loppuun mennessä.
Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Hakola p. 040 335 7405, s-posti mari.hakola@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Kirkkotie 2, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat