Skip to main content
test
Hoitaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule osaavaan joukkoomme KTO:n lääketieteelliseen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikköön kesätöihin!

Haemme hoitajia tai hoitajaopiskelijoita kesätöihin aikavälille toukokuu-syyskuu 2022. Jos olet kiinnostunut lasten sairaanhoidosta, on tämä paikka sinua varten!
Yksikkömme palvelee pääasiassa lapsia ja nuoria, joilla on kehitysvamma tai kehitysviive sekä tutkimuksellinen, hoidollinen tai kuntoutuksellinen kehitysvammalääketieteeseen kuuluva palvelun tarve. Tarjoamme myös lyhytaikaisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja kehitysvammaisille lapsille ja aikuisille.

Yksikössämme, tuttavallisemmin Lakussa
- pääset hoitamaan mm. harvinaissairauksia ja epileptikkoja
- opit erilaisista hengityssairauksista ja -vajauksista, niiden hoidosta, laitteistosta ja seurannasta
- kädentaitosi kehittyvät ja apuvälineet tulevat tutuksi
- opit vaativiakin erityistaitoja
- sinusta tulee osa huumorintajuista, yhteisöllistä porukkaa.

Monipuolisessa työssäsi sinua tukevat hyvä perehdytys, moniammatillinen työyhteisö sekä kattavat koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme sinulle liikunta- ja kulttuuriedun e-passin muodossa jos työsuhde kestää yli 3kk, ilmaisen pysäköinnin sekä KVTES:n mukaiset lomaedut. Tehtävässä maksetaan palkan päälle rekrytointilisää 350 €/kk määräaikaisesti ajalla 1.5.-30.9.2022.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto tai sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelija.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 445473/ Laku.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/kehitysvammalaaketieteelliset-palvelut/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 7-15, Palveluesimies Lena Tuominen, 050 514 7338, lena.tuominen@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Lääketieteellinen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikkö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

Sinulle suositellut työpaikat