Skip to main content
test
Hoitaja - Paimion kaupunki

Hei sinä hoitoalan ammattilainen! Meillä on tarjolla hoitajan vakinainen työsuhde mahtavissa tiimeissä Paimion kotihoidossa.

Etsimme positiivista ja kehittämishaluista työntekijää innostavaan työyhteisöön. Voit olla jo vanha konkari tai juuri urasi alussa oleva hoitaja. Tämä työ on juuri sinulle, mikäli et pelkää haasteita ja pidät liikkuvasta sekä itsenäisestä työstä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja työyhteisöä. Käytössäsi on varmasti työkavereiden ja kotihoidon ohjaajan jatkuva tuki.

Meillä Paimion kotihoidossa on kaksi pienempää tiimiä, joissa toimii omat sairaanhoitajat ja fysioterapeutit meidän hoitajien lisäksi. Työyhteisöömme kuuluu kuusi sairaanhoitajaa, kaksi fysioterapeuttia, n. 25 hoitajaa, palveluohjaaja sekä kotihoidon ohjaaja. Tällä hetkellä toimimme tiimeittäin kahdessa eri rakennuksessa. Vaikka olemme jaettuna kahteen pienempään tiimiin, teemme silti joka päivä töitä yhdessä. Oman auton käyttömahdollisuus on työssämme välttämätöntä, sillä asiakkaitamme on koko Paimion alueella.

Työskentelemme kahdessa vuorossa vuoden jokaisena päivänä klo 7-21.

Edellytämme hakijalta lähihoitajan tutkintoa ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Sinulla tulee olla myös tartuntatautilain 48§ ja 48 a§ mukainen rokotesuoja.

Tervetuloa meidän mahtavaan porukkaamme. Otamme sinut avosylin vastaan!

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon ohjaaja Kirsi Lehto p. 02-474 5227
sähköposti: kirsi.lehto@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhuspalvelut

Paimio on lähes 11 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. kaupunkimme palveluksessa olevat n 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Paltantie 6, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat