Skip to main content
test

Etsimme hoitajaa, jolta löytyy sydäntä ja sykettä tulla kehittämään asumispalveluamme monipuolisesti. Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät moniosaaminen ja merkityksellisyys. Toivomme sinulta ihmisläheistä työotetta sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn.

Kotirannan palvelutalossa Suolahdessa on haettavana hoitajan vakituinen toimi. Kotirannan Palvelutalo on Arjen tuen ns. 12 h asumisyksikkö, joka tarjoaa omatoimisuutta, yksilöllisyyttä ja itsenäisyyttä tukevaa asumispalvelua vammaispalveluiden asiakkaille. Asukkaaksemme soveltuvat eri tavoin vammautuneet henkilöt, esim. pitkällisen mielenterveys- tai päihdeongelman aiheuttama vamma, jokin pitkäaikaissairaus tai muu toimintakykyä vaikeuttava vamma.

Työn kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai aiempi kouluasteinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena toimimisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa sekä suoritettuja lääkehoitolupia (LoveLop), jotka on mahdollista suorittaa työsuhteen alkamisen jälkeen.

Työaika: 38.25 h/ viikko (keskimääräinen yleistyöaika), kaksivuorotyö (klo 7-21), palkkaus määräytyy SOTE-tes:in mukaan.

Työ alkaa 1.8.2022, tai sopimuksen mukaan.

Työssä jaksamisen tueksi työnantaja tarjoaa käyttöösi Epassin, jota voit käyttää esimerkiksi liikunta- ja kulttuuripalveluihin.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan, toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun lähetetään henkilökohtainen kutsu. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivätoimintojen esimies
Päivi Pulli
Kalevankatu 7 A 6
44100 ÄÄNEKOSKI
sähköposti etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
puh. 040 745 8295
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Arjen tuki, Kotirannan palvelutalo

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki

Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.youtube.com/watch?v=MZ55ZSEZJeY


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat