Skip to main content
test

Äänekosken kaupungin Arjen tuen mielenterveys- ja päihdepalvelujen; Tukipilarissa asumispalveluyksikössä on vakinainen hoitajan toimi haettavana 22.8.2022 asti. Työ alkaa 26.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tukipilari toimii Suolahdessa.

Haluaisitko liittyä meidän osaavaan ja tekevään tiimiimme? Etsimme hoitajaa, jolla on hyvät taidot asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseen, oma-aloitteinen ja kokonaisvaltainen työote sekä kiinnostus uusien asioiden oppimiseen. Edellytämme mielenterveys- ja päihdetyön suuntaavia opintoja ja aitoa kiinnostusta mielenterveys- ja päihdetyötä kohtaan.

TUKIPILARI on Arjen tuen mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden 12h asumisyksikkö, joka tarjoaa ohjausta ja tukea kuntoutujille. Tukipilarin toiminta tukee avohoidon asiakkaita sosiaali- ja terveyspuolella tarjoamalla arviointeja ja kuntoutusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Arjen tuen mielenterveys- ja päihdetyö koostuu Tukiasumisen tiimin kotiin suuntaavasta ohjauksesta ja tuesta, asumisyksikkö Tukipilari; pitkäaikaisesta- ja lyhytaikaisesta kuntoutuksesta ja Dynamo; työ- ja päivätoiminnasta. Asiakkaina on mielenterveys- ja päihdekuntoutujia ja erityisentuen tarpeessa olevia ihmisiä.

Edellytämme sinulta hoitajana kokonaisvaltaista osaamista, asiakaslähtöisyyttä, vahvaa kuntouttavaa työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Ryhmätoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen kuuluu hoitajille tukipilarissa yhteistyössä tukiasumisen tiimin ohjaajien kanssa. Työ suuntautuu yksiköstä, myös ulospäin, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Kaupungilla on Leasing-auto käytössä toistaiseksi.

Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä innostusta kehittää yksikön toimintaa. Hyvinvointiteknologian osaaminen ja innostus teknologian hyödyntämiseen hoito- ja kuntoutustyössä katsotaan eduksi.

Työn kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai aiempi kouluasteinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005).

Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena toimimisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa, sekä suoritettuja lääkehoitolupia (LovaLop ja PKV). Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa, myös työsuhteen alussa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-TESn mukaisesti.

Työaika 38,25h/viikko (keskimääräinen yleistyöaika), työ on kaksivuorotyötä.

Työssä jaksamisen tueksi työnantaja tarjoaa käyttöösi ePassin, jota voit käyttää esimerkiksi liikunta- ja kulttuuripalveluihin. Työnantajan puolesta tarjotaan työhyvinvointirahaa vuosittain. Koulutuksiin osallistumista tuetaan. Koko henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle 2023.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan, toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Työhaastattelut järjestetään 1.9.2022 ja mahdollisen kutsun siihen saat henkilökohtaisesti. Toivomme sinun varmistavan tulosi haastatteluun sähköpostiosoitteeseen marika.uusitalo@aanekoski.fi 29.8.2022 mennessä. Otathan työhaastatteluun mukaasi tutkintotodistuksen, Valviran rekisteröintitodistuksen sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Marika Uusitalo
Arjen tuen mielenterveys- ja päihdetyö ja Niittywilla
sähköposti: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
puh 0400 115 521
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuki, Tukipilari

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki

Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat