Skip to main content
test
Hoitaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen!

Jos kehitysvammatyö kiinnostaa, liity osaavaan työyhteisöömme Auranlaakson asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana. Haemme hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Auranlaakson asumisyksikköön Kaarinaan. Työ on kolmivuorotyötä painottuen iltavuoroihin. Käytössä on toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu, jossa pyritään joustavuuteen toiveiden suhteen.

Auranlaakson asumisyksikkö sijaitsee Kaarinan Ravattulassa. Asumisyksikössämme on kolme kotiryhmää, jossa jokaisessa on kuusi asiakaspaikkaa. Tarjoamme asumista kehitysvammaisille aikuisille, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve psykososiaalisella osa-alueella (mm. tunnesäätelyn hallinta). Autamme asiakkaitamme elämään mahdollisimman hyvää ja tasapainoista arkea jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Asiakkaidemme fyysinen toimintakyky on hyvä ja työskentelymme painopisteenä onkin ohjauksellinen työote.

Hoitajana pääset ylläpitämään ja edistämään asiakkaidemme omannäköistä elämää. Asiakkaiden kanssa tehdään yhteistyössä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua sekä itsemääräämistä tukevaa työskentelyä, jotta jokaisen oma ääni tulisi kuuluville. Lääkehoito on tärkeä osa hoitajan tehtävänkuvaa. Yksikössämme työskentelet yhdessä ohjaajien (sosionomi, toimintaterapeutti) sekä sairaanhoitajan kanssa tukeaksesi asiakkaiden arjen sujuvuutta päivän toiminnoissa.

Jos sinulla on ihmisläheinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, tämä paikka on sinua varten. Arvostamme lisäksi oma-aloitteisuutta ja positiivista työskentelyasennetta. Eduksesi on aiempi kokemus kehitysvammatyöstä tai vahva mielenkiinto ja halu kehitysvammaisten parissa työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Haastatteluun voidaan kutsua hakuajan vielä jatkuessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Littoistenjärventie 308 D 20540 Turku. Kuoreen merkintä hakuavain 456549 / Auranlaakso.

Jos jokin asia jäi mietityttämään, ole herkästi yhteydessä!

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/auranlaakso.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: vs palveluesimies Noora Saranpää, 040 674 2143, noora.saranpaa@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Auranlaakso

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Littoistenjärventie 308 D, 20540 Turku

Sinulle suositellut työpaikat