Skip to main content
test

Hei Sinä luova hoitoalan ammattilainen! Jos haluat ympärillesi mukavat, vastuulliset ja sitoutuneet työkaverit, hyvän työilmapiirin, sekä monipuoliset asukkaat, ota suunnaksi Kotisatama. Viihtyisässä ympäristössä Kotisatamassa on koti 39:lle ikäihmiselle ja paikka sinulle täydentämään työyhteisöämme hoitajana.

Työ meillä antaa ja kehittää monenlaista osaamista, myös omat vahvuudet huomioiden. Tule tekemään hoivatyötä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Työskentelyssä Kotisatamassa korostuvat asukaslähtöisyys, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, kuntouttava työote, jota ympäristö tukee, sekä hyvä tiimi- ja yhteistyö. Tuothan oman osaamisesi työyhteisömme ja asukkaidemme käyttöön.

Toivomme sinulta työssäsi panostusta ikääntyneiden hyvään ja laadukkaaseen hoivatyöhön ihmisläheisellä ja aktiivisella työotteella, halua kehittämiseen sekä valmiuksia ja sitoutumista tiimityöskentelyyn sekä kolmivuorotyöhön.

Työn kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai aiempi kouluasteinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena toimimisesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa, koronatodistusta sekä lääkehoitolupia, jotka voi suorittaa myös työsuhteen alussa.

Työaika: 38.25 h viikkotyöajasta jaksotyönä. Työ on 3-vuorotyötä, palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan. Työ alkaa 15.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tuemme opiskelua, myös alaan liittyvää omaehtoista kouluttautumista sekä työyhteisössä oppimista. Henkilöstöetuutemme ovat mainittavat, eikä palkkakaan ole huonoimmasta päästä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan, toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Haastattelut pidetään vk:lla 35. Kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset Valviran, tutkinto- ja työtodistukset, todiste koronan rokotesuojasta sekä suosittelijan yhteystiedot.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

https://www.aanekoski.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna-Mari Roth-Mansikkala sanna-mari.roth-mansikkala(at)aanekoski.fi
Palveluasumisen johtajan sijainen 040 6386124
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuki, Kotisatama

Äänekoski – monien mahdollisuuksien kaupunki

Vain kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitseva reilun 18 000 asukkaan Äänekoski on moderni ja vireä teollisuuskaupunki Keiteleen eteläpäässä. Kattavat palvelut, monipuolinen kulttuuri- ja urheilutoiminta, toimiva kouluverkosto sekä sujuvat liikenneyhteydet tekevät kaupungista vetovoimaisen ja tarjoavat mahdollisuuden hyvään arkeen. Vesistöjen läheisyys antaa omaleimaisen tunnelman, ja järviluonto onkin tärkeä osa kaupungin identiteettiä.

Äänekosken kaupunki on vakaa työnantaja ja vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 prosenttia. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski
Äänekosken kaupunki - Savuton työpaikka Äänekosken kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat