Skip to main content
test
Hoitaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan taitaja! Tule osaksi hoitohenkilökuntaa Pajukujan ja Teollisuustien asumisyksiköihin. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa, jossa saat työhösi moniammatillisen tiimin tuen.

Haemme hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pajukujan ja Teollisuustien asumisyksiköihin Laitilaan. Jos haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, olet oma-aloitteinen ja hallitset haastavatkin tilanteet sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tämä paikka on sinua varten.
Pajukujan asumisyksikkö sijaitsee lähellä Laitilan keskustaa, rauhallisessa ympäristössä, jossa on iso pihapiiri. Tilamme ovat uudehkot ja toimivat, ja meillä on tilaa järjestää esimerkiksi asukkaille ohjelmaa vaikka tanssien muodossa.
Vastapainoksi työlle tarjoamme joustavan ja huumorintajuisen työyhteisön.
Mahdollistamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja SOTE sopimuksen mukaiset lomaedut.

Laitilassa sijaitseva Pajukujan asumisyksikkö tarjoaa pysyvän kodin vaikeasti tai keskivaikeasti kehitysvammaisille aikuisille, jotka tarvitsevat päivittäisissä toiminnoissaan jatkuvaa tukea, ohjausta ja apua.
Teollisuustien asumisyksikkö tarjoaa kodin asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta arjen toiminnoissa.

Palveluissamme korostuvat kuntouttava työote sekä asiakasta kunnioittava kohtelu. Kannustamme asiakkaitamme osallisuuteen ja autamme elämään mielekästä, oman näköistä arkea.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Pajukuja 3-4, 23800 Laitila. Kuoreen merkintä hakuavain 276268 / Pajukuja.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/pajukuja.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: vs. palveluesimies Päivi Palmunen, 040 6352 396, paivi.palmunen@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Pajukujan asy

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Pajukuja 3-4, 23800 Laitila

Sinulle suositellut työpaikat