Skip to main content
test

Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla vuoden 2022 talvikaupungissa HOITAJILLE jatkuvana hakuna toistaiseksi tai sopimuksen mukaan. Hoitajat palkataan hakuaikana sopivan hakijan löytyessä.

Tehtävään kuuluu hoiva- ja hoitotehtävät vammaisten palvelujen vastuualueella olevissa toimipaikoissa. Meillä on Sinulle tarjolla mielenkiintoinen ja haastava tehtävä vammaisten palveluissa. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia yksin ja osana moniammatillista tiimiä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä (153/2016) mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaisia rokotussuojia. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 30.11.2022 klo 12 mennessä Kuntarekryyn (työavain 466236) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä HOITAJA.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Työnantajalla on käytössä henkilöstön hyvinvointietu ePassi 200 €/kalenterivuosi 1.1.2022 lukien edellytysten täyttyessä (kaupunginhallitus 1.10.2018 § 277, 11.10.2021 § 349). Kemijärven kaupungin henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää Pyhätunturin juurella, hotelli Kultakeron alapuolella sijaitsevaa lomaosaketta edullisin vuorokausihinnoin.

Tarvittaessa tuemme ja autamme kalustetun asunnon saamisessa.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vammaispalvelujohtaja Antero Myllykangas p. 0400 188 993 tai antero.myllykangas@kemijarvi.fi ja osastonhoitaja Irma Ahapainen p. 040 572 5603 tai irma.ahapainen@kemijarvi.fi.

Lisätietoja

Vammaisten palvelut

Hieman alle 7200 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin.


Osoite: Kalamiehenkatu 2, 98100 Kemijärvi
Kemijärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat