Skip to main content
test
Hoitaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity joukkoomme osaksi mukavaa työyhteisöä Strandvikin asumisyksikköön joka sijaitsee hulppeassa merimaisemassa Kemiönsaarella Strömman kanavan välittömässä läheisyydessä. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi.

Haemme hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Strandvikin asumisyksikköön Kemiöön. Jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, tämä paikka on sinua varten.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet.

Tarjoamme kodin yhdelletoista iäkkäälle kehitysvammaiselle henkilölle. Yksikössämme on apua ja ohjausta saatavilla ympäri vuorokauden, pääasiassa ikääntyville kehitysvammaisille asukkaille. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet ja yksilölliset tarpeet. Asumisen arjen ja perushoidon lisäksi mm. ulkoilemme, pelaamme, askartelemme ja leivomme asiakkaiden kanssa.

Toivomme meille työntekijää, joka on omatoiminen, positiivisen asenteen omaava sekä aidosti kiinnostunut edistämään kehitysvammaisten asukkaidemme hyvää elämänlaatua, sekä itsenäistä arjesta selviämistä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

1.1.2023 siirrymme Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Aurinkorannantie 15, 25650 Strömma. Kuoreen merkintä hakuavain 482715 / Strandvikin asumisyksikkö.
Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/strandvik.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Mikaela Tuomaala, 040 552 0695, mikaela.tuomaala@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Strandvik

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Aurinkorannantie 15, 25650 Strömma

Sinulle suositellut työpaikat