Skip to main content
test
Hoitaja Amandakotiin - Liedon kaupunki

Hoito- ja hoivapalveluiden ympärivuorokautisissa asumispalveluissa on haettavana yksi (1) hoitajan vakituinen työsuhde. Ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Amandakoti. Tarvittaessa työskentelymahdollisuus on myös 12-paikkaisessa Teijuntuvassa. Amandakoti on 21-paikkainen muistisairaiden hoitotyöhön erikoistunut tehostetun palveluasumisen yksikkö. Molemmat yksikköt sijaitsevat välittömässä läheisyydessä toisistaan.

Haemme joustavia ja muutosmyönteisiä hoitotyön ammattilaisia tiimiimme. Hoitajan työ on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön. Asiakkaiden hoidossa korostuu kuntouttava työote. Tavoitteena on asukkaan hyvä ja turvallinen arki asukkaan voimavarat huomioiden.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset aika ajoin ottamaan käyttöön myös uusia ratkaisuja ja konsepteja. Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo. Liedon kunnassa toteutetaan henkilökiertoa.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-TES: n mukaisesti. TVA-palkka on työsuhteen alkaessa 2300,93 euroa. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikamuotona on jaksotyö. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asumispalveluiden esimies Riitta Holm-Puisto
p. 0504356533

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja hoivapalvelut, Amandakoti

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupunki on työnantaja, joka tuottaa kaupunkilaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Valmankuja 2, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat