Hoitaja #erikoistilanneketjuun - Riihimäen kaupunki

Hei sinä vaihtelua haluava hyvä tyyppi!

Etsimme reiluun tiimiimme työkaveriksi sinua, joka haluat monipuolisen työnkuvan vakituisen työn eduilla. Jos ja kun etsit työhösi uusia haasteita ja haluat kehittää itseäsi sekä #erikoistilanneketjua, HAE ROHKEASTI MAHTAVAAN PORUKKAAMME!!!

Tiimimme on monenkirjava ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.

Mielestämme #erikoistilanneketjun työssä yhdistyvät keikka- ja vakityön parhaat puolet. Teemme keikkaa kotihoidossa, Riihikodin osastoilla, Uranuskodissa sekä Tiilikadun mielenterveys- ja päihdeyksikössä. Työn vaihtelevuuden vuoksi meillä ei ole oma-asiakasvastuuta. Perehdytyksestä huolehditaan hyvin. Teemme työtä kahdessa vuorossa, ja työvuorot suunnittelemme tiimin kanssa autonomisesti. Meille tosi tärkeä on meidän tiimi ja sen henki. Valittavat pääsevät vaikuttamaan kaikkeen ja heiltä myös edellytetään tiimiyhteistyön arvostusta.

Nähdään haastatteluissa!
#erikoistilanneketjun hoitajat!

P.S. Tässä vielä se kuivempi osuus:

Työnantajan vaatimuksina on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (valvirakelpoisuus), eikä laajasta hoitotyön kokemuksestakaan haittaa ole. Asenne työhön on kuitenkin tärkein. Ajokortti on kyllä aika tärkeä tässä hommassa ja työkykyä selvitetään valinnan yhteydessä työterveyshuollossa. Työterveyshuollon soveltuvuusarviointiin sisältyy huumausainetestaus ja tartuntatautilain 48§ -mukainen vaade. Koeaika on 6 kk.

Jätä hakemuksesi kuntarekryn sähköisessä järjestelmässä hakuajan puitteissa http://www.kuntarekry.fi. Haastatteluita voidaan tehdä pitkin hakuaikaa tilanteen mukaan ja etevimpiä voidaan pestata remmiin saman tien joten elä aikaile.

Innolla odottaen,


Kotiin annettavien palveluiden palveluesimies Janne.


Jos mitä vaan tuli mieleen niin ota yhteyttä!

Varahenkilöstön esimies Sonja Pääkkö, 050 3595838. sonja.paakko@riihimaki.fi (12.4 alkaen)

P.P.S Tässä rekrytoinnissa kokeillaan 50e / kk rekrytointilisää tehtäviin valituille ensimmäisen 6kk ajan. Tämän jälkeen Riihimäellä jokaiselle tehdään hta-arviointi ja on mahdollisuus sen myötä maksettavaan henkilökohtaiseen lisään.

Tutustu työnantajaan

Sonja Pääkkö 050 3595838 (12.4 alkaen)
Janne Yrjölä 040 6645609

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Eteläinen asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat