Hoitaja #hoitotyönykkösketjuun - Riihimäen kaupunki

"Vapaus itsenäiseen työhön ja kulkemiseen, maailman ihanimmat riihimäkeläiset asiakkaat ja ihan parhaat työkaverit"; niistä on #hoitotyönykkösketju tehty. Riihimäen kotihoidossa avattiin juuri aivan käyttämättömiä hoitajan vakansseja. Pistä "tilauskupongit" sisään ja kruisaile pakasta vedetyllä vakanssilla kohti kesää :)

Työyhteisönä tavoittelemme pienien hoitajarinkien lisäksi sitä että jokainen pääsisi päättämään siitä työstä josta vastaa. Jokainen on siis oman työnsä asiantuntija ja esimiesten tehtävä on auttaa hoitajia selviytymään työstään parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme myös mahdottoman uteliaita uusien teknologioiden suhteen niin kuin robotiikan pääkaupungissa kuuluukin.

Työnantajan vaatimuksina on terveysalan perustutkinto (valvirakelpoisuus), eikä kotihoidon kokemuksestakaan haittaa ole. Tänä keväänä valmistuvat uudet ammattilaiset huomioidaan. Asenne työhön on kuitenkin tärkein. Ajokortti on kyllä aika tärkeä tässä hommassa ja työkykyä selvitetään valinnan yhteydessä työterveyshuollossa. Työterveyshuollon soveltuvuusarviointiin sisältyy huumausainetestaus ja tartuntatautilain 48§ -mukainen vaade. Koeaika on 6 kk.

Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuajan kuluessa, eli eläpä suotta aikaile vaan lähde mukaan!


Parhain terveisin,

Janne Yrjölä
Palveluesimies, Kotiin annettavat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jenna Seppälä
050 538 7965
jenna.seppala@riihimaki.fi
Tiia Heinonen
050-5387294
tiia.heinonen@riihimaki.fi
Sanna Lukkari
040-3304984
sanna.lukkari@riihimaki.fi
Janne Yrjölä
040 664 5609
janne.yrjola@riihimaki.fi

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka


Osoite: Eteläinen asemakatu 4, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat