Hoitaja, Kepolankoto - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluatko juuri Sinä hoitotyön ammattilainen työskennellä ryhmäkoti Kepolankodossa Köyliössä?

Kepolankoto koostuu kolmesta solusta ja hoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työ on laaja-alaista, luonteeltaan sekä hoidollista että ohjauksellista. Edellytämme sinulta kiinnostusta eri-ikäisten asiakkaiden itsemääräämisoikeuden toteuttamiseen, kuntouttavaan työotteeseen sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käyttöön. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen kehitysvammahuollosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

yksikön esimies Outi Priia
p. 044 707 9122 tai
rekrytoija, sosiaalipalvelut Marika Paunu
p. 050 473 5357 tai
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Kuokkamaantie 5, 27710 Köyliö

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.