test
Hoitaja, kotihoito - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

Kotihoidon hoitajan toimi (1551116)

Toimen ensisijainen sijoituspaikka: kotihoito
Etsimme joustavaa tiimityöntekijää kotihoitoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, positiivista asennetta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinulta kykyä sopeutua vaihteleviin tehtäviin, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä.
Kotihoidon työssä saat käyttää tutkintosi antamia valmiuksia laaja-alaisesti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mukavan työyhteisön, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yksikkömme toimintaa. Kotihoidon hoitaja työskentelee aamu- ja iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Hoitajan työtehtävät sijoittuvat asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti saariston ja/tai kaupungin keskustan alueelle.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Tehtäväkohtainen palkka on 2290,30 €/kk. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Ennen toimen vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä selvitys tartuntatautilain 48 § mukaisesta rokotussuojasta.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta 31.12.21 klo 15 mennessä, osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: osastonhoitaja Hannele Saarinen puh. 050 330 2453 tai hannele.saarinen@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Kotihoito

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat