Hoitaja kotihoitoon - Keuruun kaupunki

Vakituisten valintojen vuoksi kotihoidossa vapautunut yksi vuosilomien sijaisuus toukokuulta syyskuulle. Mahdollisuus myös edellytysten täyttyessä jatkaa syksyllä vuorotteluvapaan sijaisena. Etsimme nyt oma-aloitteista ja itsenäiseen työhön kykenevää hoitajaa tai alan opiskelijaa, jonka sydän sykkii vanhustyölle.

Kotihoidossa on paras olla, koska:
- Loistavat työkaverit (ihan parhaat)
- Mielenkiintoinen ja vaihteleva työ
- Itsenäinen työ ja mukavat asiakkaat
- Päivät eivät ole samanlaisia ja on mahdollisuus oppia uutta
- Asiakkaat ovat tyytyväisiä kun saavat apua kotiin
- Voit ja saat kehittää työtäsi (Lähde: Kotihoidon hoitajat)

Meillä ei suunnitella käyntejä päällekkäin ja panostamme kotihoidon sisällön kehittämiseen. Tällä hetkellä kehitämme omahoitajuutta ja hoitorinkejä, sekä työhyvinvointia. Hoitotyötä toteutamme voimavaralähtöisesti, jossa lähtökohtana on ajatus, että asiakas nähdään ainutlaatuisena ihmisenä, jolla on sairauksista huolimatta kykyjä ja voimavaroja. Kotihoidon työntekijät auttavat asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa, kuten pukemisessa, pesuissa, lääkehuollossa sekä tekevät sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten haavanhoitoa. Työtä tehdään itsenäisesti asiakkaiden kodeissa, mutta yksin ei kuitenkaan tarvitse olla sillä työn tukena toimii kotihoidon tiimi, sairaanhoitajat, fysioterapeutit ja palveluohjaus.

Toivomme sinulta ihmisläheistä ja innostutta otetta työntekoon, sekä kuntouttavan työotteen hallitsemista. Ajokortti on eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Työ sopii hyvin alan opiskelijalle ja tarjoaa mahdollisuuden hankkia työkokemusta alalta. Kesäsijaisemme ovat myös saaneet kesätöitä hyväksiluettua opinnoissa. Etusijalla hakijat, joilla lääketentit suoritettu. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi/asukkaat/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut
https://www.facebook.com/keuruunvanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Kotihoidon ohjaaja Marjukka Tervo 040 061 8483 ja kotihoitopäällikkö Riikka Röppänen 0400 537 471
Sähköposti; etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu, 42700 Keuruu

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa! Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat