Hoitaja, ohjaaja, sairaanhoitaja - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Lähihoitaja, sosionomi, sairaanhoitaja tai alan opiskelija, oletko vailla töitä?

Sosiaalipalvelujen toimialue on dynaaminen ja kehittyvä kehitysvammaisten ja muiden oppimisessa ja ymmärtämisessä tukea tarvitsevien palvelujen sekä erilaisten työllistämispalvelujen järjestäjä. Tarpeita vastaavien ja tarkoituksenmukaisten palvelujen avulla pyritään turvaamaan palvelujen käyttäjien hyvä elämänlaatu.

Yllättävistä muutoksista johtuen meillä on tarjolla määräaikaisia tehtäviä hoitajille, ohjaajille ja sairaanhoitajille Ulvilassa Antinkartanon kuntoutuskeskuksessa.

Työote meillä on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys ja omatoimisuus. Tarkempi työnkuva muotoutuu yksikön ja tehtävän mukaan. Työ on laaja-alaista ja luonteeltaan yksiköstä riippuen joko ohjauksellista tai sekä hoidollista että ohjauksellista.

Toivomme, että olet motivoitunut ja työstäsi innostunut, uskallat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja osaat toimia oma-aloitteisesti.

Kelpoisuusehdot:
- hoitajan tehtävään sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto
- ohjaajan tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto
- sairaanhoitajan tehtävään sairaanhoitajan tutkinto ja laillistus
Huomioimme haussa myös alojen opiskelijat, joilla on riittävästi opintoja suoritettuna tehtävän hoitamiseen. Eduksesi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja Effica-tietojärjestelmän hallinta.

Määräaikaisen tehtävät alkavat sovitusti mahdollisimman pian. Kestosta sovitaan erikseen. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäälikkö
Katja Alamäki
0447074036
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.