Skip to main content
test
Hoitaja palvelutalo Seiponrantaan - Keuruun kaupunki

HAEMME JOUKKOOMME LÄHIHOITAJIA PALVELUTALO SEIPONRANTAAN

Palvelutalo Seiponrannassa tarjotaan ikäihmisille tavallisen palveluasumisen palveluita. Talossa on neljä kerrosta, joista yksi on pääosin kuntoa kotiin tilapäishoitojaksojen ja omaishoidettavien vuorohoitojaksojen käytössä. Yhteensä koko palvelutalossa on asuntoja 55, joista 10 on kaksiota ja loput yksiöitä. Seiponrannassa tarjotaan asukkaille hoivaa ja hoitoa yksilöllisen tarpeen mukaan. Asukkaan toimintakykyä tuetaan hänen omien voimavarojen ja tavoitteiden mukaisesti.

Ikääntyneiden hoitotyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. Työ on asiakaslähtöistä, jossa korostuu palvelualttius, ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Vaihtuvat tilanteet edellyttävät organisointikykyä, omatoimisuutta ja joustavuutta.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (lähihoitaja) tai voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön sekä valmentavan ja osallistavan johtamisen sekä moniammatillisen tuen työllesi. Lähi- ja sairaanhoitajien lisäksi palvelutalossa työskentelee hoiva-avustajia sekä toimitilahuoltajia. Yleisten tilojen siivous on ulkoistettu. Asukkaat järjestävät itse asuntojensa siivous- ja pyykkipalvelut, ne eivät kuulu meillä hoitajan työnkuvaan.

Työhyvinvoinnin tukemiseen panostamme ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen. Henkilöstölle on järjestetty työnohjausta.

Työ asumisyksiköissämme on 3-vuorotyötä. Jos olet vielä opiskelija tai vastavalmistunut, niin kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi. Meillä sinua ja sinun osaamistasi arvostetaan. Rekrytointilisä on neuvoteltavissa. Käytössä on myös kilpailukykyiset hälytysraha- ja tuplavuorokorvaukset.

Keuruun vanhuspalveluiden moniammatillinen työryhmä voimatiimi on sinun tukenasi hoitajan työssä. Voimatiimissä työskentelee palveluohjaajia, voimavarahoitajia, muistikoordinaattori, fysioterapeutteja ja uusien asukkaiden hyvää kotiutumista edistämään meillä on käytössä asukasvastaavan (sosionomi) työpanos. Näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämisen tueksi meillä on vanhuspalveluissa myös oma asiantuntijasairaanhoitaja, jolta saa apua niin asiakas- ja potilasturvallisuus, hygienia kuin lääkehoidollisissakin kysymyksissä.

Sinä, joka tunnet aitoa halua työskennellä ikäihmisten parissa, olet juuri meidän etsimämme henkilö. Laita hakemus sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48a§ mukaista soveltuvuutta.

Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut
Seuraa facebookissa Keuruun vanhuspalveluita

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava sairaanhoitaja Piia Lampinen puh. 0401627698
piia.lampinen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, vanhuspalvelut

Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 9, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat