Hoitaja, ryhmäkoti Kepolankoto - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Vahvistamme moniammatillista työryhmäämme. Haluatko juuri Sinä työskennellä ryhmäkoti Kepolankodossa Köyliössä?

Kepolankoto koostuu kolmesta solusta. Hoitajan tehtävänkuvaan kuuluu asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työ on laaja-alaista, luonteeltaan se on sekä hoidollista, että ohjauksellista. Edellytämme, että olet kiinnostunut eri-ikäisten asiakkaiden itsemääräämisoikeuden toteuttamisesta, kuntouttavasta työotteesta sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käyttämisestä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen kehitysvammahuollosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/kepolankoto

Tutustu työnantajaan

Asumisyksikön esimies Outi Priia, puh. 044 707 9122 tai
Rekrytoija Sosiaalipalvelut Marika Paunu, puh. 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi.

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Kuokkamaantie 5, 27710 Köyliö

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.