hoitaja / sairauslomasijaistaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kotihoidossa on haettavana hoitaja/sairauslomasijaistajan toimi. Hoitajan toimi on vakituinen ja hoitaja toimii koko kotihoidon alueella varahenkilöstössä. Kotihoito on kotiin annettua hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoito tarjoaa palveluja niille henkilöille, jotka eivät selviydy ilman toisen henkilön apua jokapäiväisistä toiminnoistaan.

Kotihoitoa toteutetaan tiimityönä ja jokaisella asiakkaalla on omahoitaja. Kotihoidossa korostuu asiakkaiden omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen. Hoitaja/sairauslomasijaistajan työ on kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoroja) ja hoitajat työskentelevät kaikissa kotihoidon tiimeissa tarpeen mukaan. Käytössämme on toiminnanohjausjärjestelmä ja kaikilla hoitajilla on työvälineenä älypuhelin.

Haemme kotihoitoon vanhuksia arvostavia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä työntekijöitä, joilla on mielellään kokemusta vanhustyöstä ja jotka haluavat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Varahenkilöstön hoitajilta toivomme joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona hoitaja/sairaulomasijaistajan toimiin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys ja lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviraan.

Tehtävässä on 6kk koeaika.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen.

Hoitaja/sairaulomasijaistajan toimi täytetään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun 12.2.2021.

Olemme savuton työpaikka.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon toimista antaa kotihoidon johtaja Jenni Haapanen: puh. 050 314 5215 tai jenni.haapanen@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.