Skip to main content
test
Hoitaja sijaispooliin - Kaarinan kaupunki

Haemme Kaarinan tehostetun palveluasumisen sijaispooliin kahta uutta sairaslomasijaistajaa lisää.

Palvelutaloissamme hoidamme asukkaitamme, kuten toivoisimme itseämme hoidettavan. Meillä jokaista ikääntynyttä arvostetaan ja työskentelemme asiakaslähtöisesti.

Kaikki yksikkömme sijaitsevat Kaarinan alueella ja sairaslomasijaistajan päivät vaihtelevat eri yksiköiden välillä. Saat työvuorosi kuten muutkin hoitajamme, mutta päivät vaihtelevat sen mukaan missä sinua tarvitaan. Näissä tehtävissä viihtyy hoitaja, joka toivoo monipuolisia ja vaihtelevia työpäivä.

Asukkaidemme toimintakyky on merkittävästi alentunut ja he tarvitsevat runsaasti hoivaa ja huolenpitoa päivittäisissä toiminnoissaan. Monilla asukkailla on lisäksi muistisairaus.

Henkilökuntamme muodostuu hoitoalan koulutuksen saaneista hoitajista (sairaanhoitajia, lähihoitajia) sekä hoitoapulaisista. Työ on kaksivuorotyötä. Hoitajan tehtäviin kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta perus- ja sairaanhoidosta ja hoivasta huolehtiminen sekä toimintakyvyn tukeminen ja voinnin seuranta.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys. Edellytämme, että valitulla on tartuntatautilain 48 a § mukainen rokotussuoja, rekisteröitymistä Valviraan ja hygieniapassia. Toivomme että sinulla olisi myös Love suoritettuna ja että RAI-ohjelma olisi sinulle tuttu. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden. Arvostamme kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä ja toimintakykyä edistävää työotetta.

Me tarjoamme sinulle ajantasaiset työvälineet ja hyvän ammatillisen tuen mukavassa työyhteisössä. Kaarinan työntekijänä sinulla on oikeus käyttää Kaarina uimahallia ja uimahallin kuntosalia maksutta.

Palkkaus 2299,00/kk:ssa. Mikäli olet yhteistyökykyinen, kehittämismyönteinen ja arvojemme mukainen työ kuulostaa sinun tehtävältäsi, niin hae työpaikkaa jo tänään.
Kutsu haastatteluun lähetetään erikseen hakuajan päätyttyä.

Tule parhaaseen joukkoomme.
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mirja Söderman, mirja.soderman@kaarina.fi ja Markus Heinonen, markus.heinonen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Ikäihmisten palvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat