Skip to main content
test
Hoitaja, vaativan tuen kuntoutuspalvelut - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluatko toimia hoitajana tulevalla hyvinvointialueella vaativan tuen kuntoutusyksikössä Ulvilassa? Kuntoutuspalvelut tulevat siirtymään Satasairaalan tiloihin alkuvuonna 2024.

Etsimme nyt työyhteisöömme hoitajaa, jossa tehtävänäsi on hoitotyön menetelmin tukea, ylläpitää ja kuntouttaa vaativia kuntoutusasiakkaita.

Toivomme sinulta näkemystä perhekeskeisyydestä, itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää kokonaisvaltaisesti voimavaroja lasten, nuorten ja aikuisten hoito- ja ohjaustyöhön. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta, mielenkiinto vaativien asiakkaiden ohjaamiseen. Työn luonne on sekä ohjauksellista että hoidollista. Yksikön henkilökunta toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa, joten työtehtävässäsi työskentelet moniammatillisessa työryhmässä.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979/ 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 ja 48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/antinkartanon-kuntoutuskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja, Pauliina Hautaniemi, p. 044 707 4049 tai
Rekrytoija, sosiaalipalvelut Marika Paunu, p. 050 473 5357 sekä
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat