test

Hoitaja, Vaativat Vammaispalvelut

Hakuaika päättyy  28.11.2023 23:59

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule meille töihin!

Haemme kolmea hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vaativien vammaispalveluiden Lasten ja nuorten neuropsykiatrisiin kuntoutuspalveluihin eli tuttavallisemmin Lanekuun. Meillä Lanekussa tehdään merkityksellistä työtä lasten ja nuorten parissa, innostavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tarjoamme Lanekussa kuntoutuspalveluja sekä lyhytaikaista hoitoa tai omaishoidonvapaita alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on kehitysvamma, autismin kirjon häiriö tai muu neurologinen tai neuropsykiatrinen häiriö. Kuntoutuspalveluidemme tarkoituksena on selvittää lapsen tai nuoren kuntoutuksen, tuen ja ohjauksen tarpeet sekä vahvistaa toimintakykyä. Palvelujamme käyttää noin 40 perhettä, ja lapset ovat tällä hetkellä iältään 4-17-vuotiaita.

Työ kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa on monipuolista ja antoisaa - työssäsi pääset heittäytymään ja laittamaan itsesi likoon pienten kuntoutujien eteen. Lanekussa ulkoillaan päivittäin, tehdään erilaisia koritehtäviä ja aistiharjoituksia sekä käytetään vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä. Käytössämme on myös kuntoutuskeskuksen terapia-allas sekä monitoimitila erilaisine aktiviteetteineen.

Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden, koulun tai päiväkodin sekä asiantuntijapalveluiden kanssa. Tarvitset työssäsi siis hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta. Katsomme eduksesi kokemuksen kehitysvammatyöstä tai vahvan mielenkiinnon kehitysvammaisten lasten parissa työskentelyyn.

Monipuolisessa työssäsi sinua tukevat hyvä perehdytys, kannustava ja huumorintajuinen työyhteisö sekä kattavat koulutusmahdollisuudet.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Paimiossa, entisen KTO:n kuntoutuskeskuksessa. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Valmistuvat lähihoitajat huomioidaan.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Marjukka Paajolahti-Halme
marjukka.paajolahti-halme@varha.fi
040 525 2409
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb

Tutustu työnantajaan