test
Hoitaja varahenkilöstöön KTO:lle - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

Etsimme hoitajia vakituiseen toimeen kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus KTO:n varahenkilöstöön. Varahenkilöstössä sinulla on oma kotiyksikkö, mutta työnkuvaasi kuuluu äkillisten sairauslomien paikkaaminen myös muissa oman alueesi yksiköissä. Valittavana työskentelyalueena on Turku, Paimio, Sauvo/Kemiö tai Mynämäki/Laitila

Tuotamme laajalle asiakaskunnallemme palveluja hyvän, laadukkaan ja omannäköisen elämän mahdollistamiseksi. Varahenkilöstössä pääset kohtaamaan asiakkaita eri yksiköistämme ja osallistumaan monipuolisesti niin hoitotehtäviin kuin kuntouttavaankin toimintaan - vaihtelevuus ja erilaiset asiakaskohtaamiset ovat työsi suola.

Työntekijänämme voit kehittää ammatillista osaamistasi monipuolisin koulutuksin, minkä lisäksi työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen työyhteisö. Työn vastapainoksi tarjoamme sinulle liikunta- ja kulttuuriedun e-passin muodossa sekä SOTE-sopimuksen mukaiset lomaedut.

Työsi varahenkilöstössä on kokoaikatyötä, eikä se sisällä yövuoroja. Suurin osa yksiköistä sijaitsee lähellä toisiaan, mutta mahdollisuus liikkua myös hieman kauempana sijaitsevaan yksikköön on tarpeen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto, kuten lähihoitaja tai vastaava aikaisempi tutkinto.
Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen työsuhteen alkua on toimitettava rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen, ja valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan pian!

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme KTO:n varahenkilöstöön!


Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla (kuoreen merkintä: Hoitaja, varahenkilöstö KTO).

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/Pages/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Kirsi Äänismaa, 040 704 5715, kirsi.aanismaa@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla

Sinulle suositellut työpaikat