Hoitajaa tehostettuun palveluasumiseen - Liedon kunta

Etsimme innostunutta hoitajaa hoito- ja hoivapalveluihin.

Tarvasjoen hyvinvointikeskuksessa on haettavana yksi (1) hoitajan vakituinen työsuhde, jonka hakuaikaa jatketaan. Hyvinvointikeskus on tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Hoitajan työ on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön. Tavoitteena on asukkaan hyvä ja turvallinen arki asukkaan voimavarat huomioiden.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset aika ajoin ottamaan käyttöön myös uusia ratkaisuja ja konsepteja. Käytössämme on LifeCare asiakastietojärjestelmä ja RAI-arviointimittaristo. Liedon kunnassa toteutetaan työkiertoa.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES: n mukaisesti. TVA-palkka on työsuhteen alkaessa 2164,26 euroa. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikamuotona on jaksotyö. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelu toteutetaan sekä yksilö- että ryhmähaastatteluna.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalveluesimies Riitta Holm-Puisto puh 050 4356533

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhus- ja hoivapalvelut
Osoite: Hämeen Härkätie 610, 21450 Tarvasjoki

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.