Skip to main content
test
Hoitajaksi Kymsoteen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Etkö löytänyt ilmoituksistamme juuri sulle sopivaa hoitotyön tehtävää? Kerro meille, mikä kiinnostaa!

Meillä on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia ympäri organisaatiota ja tilanteet muuttuvat nopeastikin. Voit tästä jättää meille hakemuksen ja kertoa kiinnostuksen kohteesi. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva paikka!

Järjestämme Kymenlaaksoon perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon palvelut. Palveluyksiköitämme on Haminassa, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella. Tavoitteenamme on tarjota yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat palvelut kaikille kymenlaaksolaisille.

Kymenlaakson keskussairaalassa toimii seitsemän eri erikoissairaanhoidon osastoa. Haminan, Karhulan ja Pohjois-Kymen sairaaloissa toteutetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä siirtyneiden potilaiden kuntouttavaa jatkohoitoa. Kotihoidossa ja hoiva-asumisessa tarjoamme hoitoa ja huolenpitoa sekä edistämme asiakkaiden toimintakykyä ja omatoimisuutta. Kotihoidon ja palveluasumisen yksiköitä sijaitsee kaikissa Kymsoteen kuuluvissa kunnissa.

Kymelaakson psykiatrinen sairaala toimii Kouvolassa Kuusankoskella. Kymenlaaksossa on viisi aikuispsykiatrian osastoa näistä kolme on akuuttiosastoa, geropsykiatrian poliklinikka ja akuutti geropsykiatrian osasto, jossa hoidetaan yli 65-vuotiaita psyykkisesti oireilevia potilaita sekä kuntoutusosasto, jossa hoidon painopiste on pidempiaikaisessa kuntoutuksessa. Mielenterveys- ja päihdetyön avopalveluita tarjoamme niin Kouvolassa, Kotkassa kuin Haminassakin.

Tule sijaiseksi näihin toimintoihin. Voit valita palvelussuhteen keston ja tehdä esimerkiksi osa-aikaisella sopimuksella opiskeluiden ohessa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työskentelyalueeseesi ja siihen kuinka paljon työskentelet viikoittain. Työpisteesi valikoituvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Yli kolmen kuukauden sijaisuuksissa sinulla on käytössäsi työterveyshuollon palvelut ja muut Kymsoten henkilöstöetuudet, kuten alennuksia paikallisista palveluista, mahdollisuus edulliseen asumiseen ja ePassi- hyvinvointisovellus.

Kelpoisuusvaatimus sijaisuuteen on sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto tai käynnissä olevat opinnot näihin tutkintoihin.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Otamme sinuun yhteyttä pian hakemuksen saapumisen jälkeen! :)

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Hakonen p. 040 595 6921 tiina.hakonen@kymsote.fi (Kotihoito)
Minna Rantala p. 040 489 8443 minna.rantala@kymsote.fi (Asumisen palvelut)
Riikka Kinnunen p. 0406691859 riikka.kinnunen@kymsote.fi ( Psykososiaaliset ja kehitykselliset palvelut)
Tanja Lillman p. 040 6684416 tanja.lillman@kymsote.fi (Terveyden- ja sairaanhoidon palvelut)
Katja Laakkonen p. 0406640287 katja.laakkonen@kymsote.fi (terveyden- ja sairaanhoidon palvelut)

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat