Hoitajan äitiysloman sijaisuus, kotihoito saaristo - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

Hoitajan äitiysloman sijaisuus, kotihoito saaristo

Etsimme hoitajaa äitiysloman sijaisuuteen saariston kotihoitoon. Arvostamme positiivista asennetta työntekoon, yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat valinnassa (oppisopimusopiskelu on mahdollinen).

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yksikkömme toimintaa. Kotihoidon hoitaja työskentelee aamu- ja iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Työsuhde alkaa 9.2.2021 ja työpiste sijaitsee saariston toimipisteessä Rymättylässä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat, joiden ammattiin johtavista opinnoista kaksi kolmasosaa (140 op) on suoritettu. Sijaisuuteen valittavalla on neljän kuukauden koeaika. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Ennen sijaisuuden vastaanottamista on hakijan esitettävä selvitys tartuntatautilain 48 § mukaisesta rokotussuojasta.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta 4.12.2020 klo 15 mennessä, osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset osoitetaan kaupungin kirjaamoon: Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali
Lisätietoja: osastonhoitaja Hannele Saarinen puh. 050 330 2453 tai hannele.saarinen@naantali.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka