Hoitajan ja ohjaajan kesäsijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hoitajan ja ohjaajan kesäsijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Haemme Koskelan asumisyksikköön aidosti kehitysvammatyöstä kiinnostuneita hoitajia ja ohjaajia kesätöihin. Paimiossa sijaitseva asumisyksikkö on koti kahdelletoista aikuiselle kehitysvammaiselle henkilölle, jotka tarvitsevat paljon fyysistä apua, tukea ja ohjausta päivittäin. Koskelan asumisyksikkö tarjoaa kokonaisvaltaista ja yksilöllisistä tarpeista lähtevää palvelua kehitysvammaisille henkilöille. Asiakaspalveluissa korostuu asukkaan/asiakkaan oikeudet ja itsemäärääminen. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Asumispalvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki- ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Työntekijän tehtävänä on asiakkaan perushoidon turvaaminen sekä ohjaaminen niin arjessa kun yksikön järjestämässä päivätoiminnassakin. työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaalialan koulutusohjelmassa suoritettu tutkinto, tai alan opiskelija.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Vähäniituntie 3 21540 Preitilä. Kuoreen merkintä hakuavain 211414/ Koskelan asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Lisätiedot ma-pe 7-15: palveluesimies Lilja Nikander puh. 0405252408 tai sähköpostitse lilja.nikander@kto-vs.fi

Koskelan asumisyksikkö
Osoite: Vähäniituntie 3, Paimio

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO - Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Tutustu työnantajaan