test
Hoitajan ja ohjaajan sijaisuuksia - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija! Liity osaavaan työyhteisöömme Auranlaakson asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme hoitajia ja ohjaajia eri pituisiin sijaisuuksiin Auranlaakson asumisyksikköön Kaarinaan. Jos sinulla on ihmisläheinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, tämä paikka on sinua varten. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja positiivista työskentelyasennetta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kehitysvamma-alalta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Auranlaakson asumisyksikkö sijaitsee Kaarinan Ravattulassa.
Tarjoamme asumista kehitysvammaisille aikuisille, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve psykososiaalisella osa-alueella (mm. tunnesäätelyn hallinta). Autamme asiakkaitamme elämään mahdollisimman hyvää ja tasapainoista arkea jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto tai tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Myös sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijat otetaan huomioon. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Littoistenjärventie 308 D 20540 Turku. Kuoreen merkintä hakuavain 393384 / Auranlaakso.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos tulee kysyttävää!

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/auranlaakso.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Siru Mamia, 040 674 2143, siru.mamia@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Auranlaakso

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Littoistenjärventie 308 D, 20540 Turku

Sinulle suositellut työpaikat