Skip to main content
test
Hoitajan keikkatyö - Paimion kaupunki

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alalla opiskeleva!

Haluatko työskennellä vanhusten hoitotyössä?

Haemme Paimion kaupungin vanhuspalveluiden eri yksiköihin (Paltanpuiston palvelukeskus, senioripäivätoiminta sekä kotihoito) työntekijöitä hoitajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön.

Paltanpuiston palvelukeskuksessa on 34 paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö. Työ on kolmivuorotyötä.

Kotihoito toimii kahdessa vuorossa. Kotihoito tapahtuu asiakkaiden omissa kodeissa, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Haemme sijaisuuksiin vanhusten hoitotyöstä aidosti kiinnostuneita, kehittämismyönteisiä, joustavia ja ennakkoluulottomia henkilöitä, jotka ovat sydämellä mukana laadukkaan ja turvallisen arjen luomisessa vanhusasiakkaille.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset. Sijaisuuksien ja keikkatöiden välittämiseen käytämme sähköistä rekrytointointijärjestelmää, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoito: Kotihoidon ohjaaja Kirsi Lehto p. 02 4745 227
Paltanpuiston palvelukeskus: Palvelukeskusvastaava Liisa Vanhanen p. 02 4746 242

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhuspalvelut

Paimio on yli 10 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat