test
Hoitajan kesäsijaisuudet 2022 kotihoidossa - Seinäjoen kaupunki

Tule mukaan työskentelemään kesäksi 2022 kotihoidon tiimeihin monipuoliseen ja liikkuvaan työhön!

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Pohjoinen, Eteläinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä koko kotihoidon alueella toimivat varahenkilöstö, psykiatrinen tiimi ja kotikuntoutustiimi sekä tukipalvelukeskus.

Tulevanakin kesänä tarvitsemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Voit olla alan opiskelija tai jo valmistunut hoitaja. Meillä on tarjota sinulle työtä koko kesäksi tai halutessasi vain osaksi kesää. Työsuhteen aloitus ja kesto ovat sovittavissa.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen, joten meillä kesästäsi ei tule tylsää. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Itsenäisestä työstä huolimatta et kuitenkaan koskaan ole yksin, vaan tukenasi on alueen moniammatillinen tiimi ja autamme toinen toisiamme. Lisäksi huolehdimme hyvästä perehdytyksestä.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot.

Lähihoitajan tehtävissä työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien tehtävissä työaika painottuu arkiaamuihin, mutta voi sisältää ajoittain päivystysluonteista työtä viikonloppuisin.

Edellytämme kiinnostusta ikäihmisten hoitoa kohtaan ja aitoa kohtaamisen tahtoa. Lisäksi ennen kaikkea reipas ja positiivinen asenne ratkaisee! Ajokortti ja oma ajoneuvo (auto, mopo, skootteri) katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Joillakin alueilla liikkuminen onnistuu myös jalkaisin tai polkupyörällä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävänmukaiset lääkeluvat tulee suorittaa.

Haastatteluja ja valintoja sijaisuuksiin tehdään jo hakuaikana.

Tule rohkeasti kokeilemaan työtä kotihoidossa ja viettämään ihana kesä meidän hyvässä työporukassa ja ihanien asiakkaiden seurassa.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut
https://www.facebook.com/Kotihoito Seinäjoen kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava geronomi Katri Koivulahti, puh. 050 464 2998, katri.koivulahti@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat