Hoitajan kesäsijaisuuksia - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alaa opiskeleva!
Oletko sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelija tai jo valmis lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi?
Haemme henkilöitä kesäsijaisuuteen ja keikkaluonteiseen työhön Pajukujan asumisyksikköön.

Työ on monipuolista ja sisältää asukkaiden hoitoa, tukea ja ohjausta heidän arjessaan. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana osaavaa henkilökuntaa saaden työhösi tiimin tuen.
Mahdollistamme sinulle hyvän perehdytyksen.
Yksikkömme sijaitsee lähellä Laitilan keskustaa, rauhallisessa ympäristössä, jossa on iso pihapiiri. Tilamme on uudehkot ja toimivat, ja meillä on tilaa järjestää esimerkiksi asukkaille ohjelmaa vaikka tanssien muodossa.
Vastapainoksi työlle tarjoamme joustavan ja huumorintajuisen työyhteisön.

Laitilassa sijaitseva Pajukujan asumisyksikkö tarjoaa pysyvän kodin vaikeasti ja keskivaikeasti kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Palveluissamme korostuu kuntouttava työote sekä asiakkaita kunnioittava kohtelu. Kannustamme asiakkaitamme osallisuuteen ja autamme elämään mielekästä, oman näköistä arkea.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Paikat voidaan täyttää heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Pajukuja 3-4, 23800 Laitila. Kuoreen merkintä hakuavain 333715 / Pajukuja.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/pajukuja.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Pauliina Uusikartano, 040 669 4492, pauliina.uusikartano@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Pajukujan asy
Osoite: Pajukuja 3-4, 23800 Laitila

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.