Hoitajan kesäsijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen tai alaa opiskeleva! Haemme henkilöitä Merenhelmen asumisyksikköön tuuraamaan vakituista henkilökuntaamme kesäsijaisuuksin. Haussa myös keikkaluonteiseen työhön osaavia tekijöitä.

Jos omaat ennakkoluulottoman ja aktiivisen työotteen vuorovaikutustaitoineen, sovellut työyhteisöömme tiimityöskentelijäksi. Kehitysvamma-alan tuntemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä.

Merenhelmen asumisyksikkö tarjoaa turvallisen ja pysyvän kodin kehitysvammaisille aikuisille. Yksikkömme sijaitseen luonnonkauniin Kemiön keskustassa, aivan palveluiden vieressä. Asiakkaiden päivittäinen tuentarve vaihtelee yksilöllisesti. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asukkaan hyvän, oman näköisen elämän.

Vastuullasi on asukkaiden päivittäinen hyvinvointi ja tukeminen. Hoitajan työhön kuuluu perushoitoa, hoivaa, avustamista ja ohjausta asiakkaiden erilaisissa elämän- ja arjentilanteissa. Työn reunaehtoina asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto ja tarjoamme sijaisuuksia myös sosiaali- tai terveysalan opiskelijoille. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Koulutie 12, 25700 Kemiö. Kuoreen merkintä hakuavain 270214 / Merenhelmen asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/merenhelmi.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Teresa Hirvelä, 050 528 7907, teresa.hirvela@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Merenhelmen asy
Osoite: Koulutie 12, 25700 Kemiö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.