Skip to main content
test
Hoitajan kesäsijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä kehitysvammatyöstä tai muiden neuropsykiatristen häiriöiden hoidosta kiinnostunut lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija!

Haemme hoitajan sijaisia kesätöihin touko-syyskuulle 2022 KTO - Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskuksen Neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1:een.

Työ yksikössämme on mielenkiintoista, antoisaa, haastavaa ja monipuolista. Työhösi kuuluu asiakkaiden päivittäisen toiminnan, aktiivisen arjen sekä hyvän hoidon toteuttaminen. Yhteistyö asiakkaan lähiverkoston kanssa kuuluu myös työnkuvaan.

Neuropsykiatrinen kuntoutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on kehitysvamma tai muu neuropsykiatrinen häiriö. Kuntoutujalla voi olla vaativia erityistarpeita, jotka liittyvät mielenterveyteen, autismin kirjon häiriöihin tai haastavaan käyttäytymiseen. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähiympäristölleen. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan mielekäs elämä entisessä asuinpaikassaan tai tarvittaessa etsiä asiakkaalle uusi soveltuva asuinpaikka. Työ on kolmivuorotyötä. Kesäsijaisuudet soveltuvat hyvin lähihoitajaopiskelijoille.

Kelpoisuusehtoina tehtäviin soveltuvat 2. asteen tai vastaavat tutkinnot. Myös alan opiskelijoita voidaan palkata kesäsijaisiksi. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla, kuoreen merkintä: "Kesäsijaiset / työavain 412647/ Nepsy 1"

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/nepsy/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 7-15: palveluesimies Virpi Oivanen, 050 514 7257, virpi.oivanen@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat