test

Hoitajan kesäsijaisuus, KTO Nepsy 1

Hakuaika päättyy  31.3.2023 14:00

Haemme hoitajia kesäsijaisuuksiin Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskuksen Neuropsykatriselle tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1:lle Paimioon.

Neuropsykiatrinen kuntoutus on tarkoitettu aikuisille henkilöille, joilla on kehitysvamma tai muu neuropsykiatrinen häiriö. Kuntoutujalla voi olla vaativia erityistarpeita, jotka liittyvät mielenterveyteen, autisminkirjon häiriöihin tai haastavaan käyttäytymiseen. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähiympäristölleen. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan mielekäs elämä entisessä asuinpaikassa tai tarvittaessa etsiä asiakkaalle uusi soveltuva asuinpaikka. Nepsy 1:llä asiakas saa ympärivuorokautista tukea oman arkielämänsä suunnitteluun ja toteutukseen. Kuntoutus sisältää myös lääketieteelliset tutkimukset ja lääkehoidon suunnitelman Asiakkaat tulevat Nepsy 1:lle kriisiasiakkaina päivystyksen lähettämänä tai ennalta sovitusti.

Työ on kaksivuorotyötä. Työtehtäväsi ja -päiväsi ovat monipuolisia; niihin sisältyy erilaisia asiakaskohtaamisia, joissa tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja monipuolisia kommunikaation keinoja. Toivomme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, mutta meillä et kuitenkaan työskentele yksin - tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisömme vankan tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai alan opiskelija.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Palveluesimies Virpi Oivanen p.050 5147257 ark. klo. 8-15
Vastaava sairaanhoitaja Jaana Pohjonen p. 040 1286029 ark. klo.8-15
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät *** Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag. Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats. Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt. Tutustu työnantajaan