Hoitajan kokoaikainen työsuhde - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana

kaksi hoitajan kokoaikaista työsuhdetta.

Hoitajan tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on kotihoito. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aiempi kouluasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy kunnallisen KVTES:n mukaan.

Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 10.5.2019 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Kotihoidon esimies
Mari Paasikivi p. 044 7792 406
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut
Osoite: Jänistie 1, Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi
Somero on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan