Hoitajan määräaikainen työsuhde - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on uudelleen haettavana kaksi hoitajan määräaikaista työsuhdetta.

Hoitajien sijoituspaikka on kotihoito.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aiempi kouluasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy kunnallisen KVTES:n mukaan.

Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Hakijoilta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus kotihoito- ja vanhustyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta tai 6kk. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 5.10.2021 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies
Mari Paasikivi p. 044 7792 406
etunimi.sukunimi@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat