HOITAJAN SIJAISUUKSIA - Riihimäen kaupunki

Haemme kolmea lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 26.9.2021 asti Riihimäen kaupungin Aikuisten asumispalveluihin Uranuskotiin. Uranuskoti on osa Riihikotia, joka tarjoaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä turvallisen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain mukainen pätevyys: lähihoitajan, perushoitajan tai vastaava koulutus. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Hoitaja osallistuu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja arviointiin. Työ on tiimityötä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn tarvitaan. Tavoitteenamme on tarjota asukkaillemme heidän yksilölliset tarpeensa ja tapansa huomioiva, elämänmakuinen ja laadukas arki.

Odotamme kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaskeskeisesti kuntoutus arjessa huomioiden. Työ edellyttää hyviä
työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hahmottaa asukastyön kokonaisuus. Arvostamme myös luovuutta, positiivista asennetta sekä rohkeutta kokeilla uutta. Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus.

Työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti asukkaiden tarpeet huomioiden. Uranuskoti on hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä rautatieasemaa. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Palkka 2243,96€ + työkokemuslisät

Jaksotyö/kolmivuorotyö. Koeaika 3kk.

Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto on 26.9.2021 asti tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 9.3.2021. Voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Aila Palmu p.019 758 4995, aila.palmu@riihimaki.fi
Hakemukset 21.2.2021 klo 18:00 mennessä joko www.kuntarekry.fi
tai osoitteella Uranuskoti/Aila Palmu, Uranuksenkatu 1 a C, 11130 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riihikoti, Uranuskoti
Osoite: Uranuksenkatu 1 a C, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka