Skip to main content
test
Hoitajan sijaisuuksia - Tornion kaupunki

Hei hoitaja! Etsimme jatkuvasti työntekijöitä lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin vanhus- ja kehitysvammapalveluiden yksiköihin. Meiltä löytyy töitä kotihoidosta, palvelukodeista, laitoshoidosta sekä vuodeosastolta. Edellä mainituissa työpaikoissa olisit osa moniammatillista tiimiä, jossa pääset käyttämään laajasti osaamistasi sekä kehittämään itseäsi. Sinulla on mahdollisuus itse määritellä sijaisuuden pituuden ja huomioimme yksilölliset tarpeet vapaa-ajan sekä työn yhdistämiseksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi henkilöstöetuutena E-passin sekä työterveyshuollon. Tarvittaessa autamme myös asunnon hankinnassa. Olemme toistaiseksi myös nostaneet hälytyskorvausta, joka on vähintään 100 euroa. Pidemmän sijaisuuden tekijälle maksamme lisäksi rekrytointilisää 150 e/kk lokakuun loppuun saakka. Meille on tärkeää, että työntekijämme pääsevät vahvistamaan osaamistaan, johon tarjoamme mahdollisuuksia Skhole-verkkopalvelun kautta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja Valviran todistusta oikeudesta toimia ammatissa sekä voimassa olevia rokotuksia tartuntatautilain 48 §:n mukaisesti. Opiskelijana voit työskennellä meillä, kun olet suorittanut riittävästi opintoja sekä lääkehoidon kurssin.

Kiinnostuitko? Hae töitä Kuntarekryn sähköisen järjestelmän kautta täyttämällä hakemuksen, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä alkuhaastattelun sopimiseksi. Haastattelussa käymme muun muassa läpi, missä yksiköissä voisit tehdä töitä ja tarkistamme tutkintotodistukset, lääkeluvat ja koronapassin. Tämän jälkeen voimme tarjota sinulle töitä Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysyttävää? Ota yhteyttä: Heidi Keskimaunu 040-5835 944 tai heidi.keskimaunu@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Vanhus- ja hoitopalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä - valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi. Tornion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalakatu 1, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat